De 15 Bedste Websteder, Der Kan Sælges Fotos Online For Store Penge I 2019

I disse dage er det meget lettere at sælge billeder end det nogensinde var takket være internettet og de mange døre, det har åbnet for pro- og amatørfotografer. Jeg bruger Adobe Lightroom til at redigere mine fotos, men du kan også bruge Adobe PhotoShop eller en anden editor. I de første to år efter en bidragyder, du henvist til, er godkendt, kan du tjene kr0. De tjekker opløsningen på dine fotos og viser kun de produkter, der udskrives godt.

Vil du arbejde eksternt? Nogle professionelle, endda amatørfotografer, tjener godt ved at sælge fotos online via microstock-websteder eller deres egne websteder. Du tjener lidt ekstra penge, og virksomheder og publikationer kan få de visuelle hjælpemidler, de har brug for.

Kast ikke bare all-in, men vælg dine billeder over gennemsnittet.

Fotografisider er store på to måder. I øjeblikket starter udbetalingen ved kr0. 18 arbejd hjemme job for mødre (godt betalt, fleksibelt og sjovt), hvad du vælger at gøre, afhænger af dine talenter, interesser og oplevelser. Du kan sælge jpegs, vektorer og videoer! Fotolia (nu Adobe Stock) er en anden mikrostock-fotograferingswebsted, der repræsenterer over 57 millioner billeder. Men tjek microstock-webstedets tilbud, før du prøver at uploade, og tag så hensyn til det, de sælger. Shutterstock giver dig muligheden for at tjene op til kr120 pr. Download af billedet på Shutterstock. Fordi jeg er en deltidsfotograf, tjener jeg typisk et par hundrede dollars om året fra de 11 websteder, jeg sælger igennem.

Jo højere din bidragyderniveau er, jo større er dine royalties.

Upload

Alamy giver dig en maksimal provision på 60% for hver download og kræver ikke eksklusiv ret, dvs. Den første halvdel af en måned resulterede dog i 6 downloads og kr2,72 som indtjening. Lightbox til indendørs fotografering - Afhængigt af hvad du optager, har du muligvis brug for lysbokse til at lyse op på et motiv og fjerne skygger. Robotcheck, du kan heller ikke stole på dem som et deltidsjob. TourPhoto er et websted, der mest bruges af rejsebureauer og rejsefirmaer til at uploade billeder af eventyrture. Du skal investere i dette aspekt af din virksomhed. De fleste stockfotosider ansætter ikke professionelle fotografer til at tage deres billeder. Der er fire planer om at blive medlem, lige fra Gratis til Pro og Adobe. Men hvorfor udskrive på en times timebutik, når du kan få dem udskrevet online og leveret?

Så her er den øverste liste over lagerfotograferingswebsteder, der kan sælge fotos online, hvor du kan stole på.

Lede Efter Noget?

Når de har gennemgået dine billeder, vil de kontakte dig med de næste trin for at komme i gang. Opdater dine kontaktoplysninger, så vi kan nå dig og sælge dine ting! Mange fotografer synes, at det er den eneste måde at tjene penge at sælge via aktiewebsteder. Så hvad er den bedste løsning til at sælge dine billeder via dit websted?

EyeEm et dejligt samfund. Billeder skal tages med et 10MP-kamera eller mere og skal redigeres for kvalitet. Tilmelding er let. Hvis du er villig til at sælge dine fotos udelukkende på iStock Photo, takker webstedet dig ved at tilbyde 22-45% royalties. Ikke-eksklusiv: For at komme i gang med Scopio skal du uploade mindst 20 af dine bedste fotos og opbygge din profilside. Fra det, jeg kunne fortælle, havde de fleste mennesker ikke meget held med at tjene mange penge, medmindre de uploade hundreder til tusinder af fotos.

  • Ikke-eksklusive fotolicenser kan købes og bruges af enhver og koster normalt mindre end eksklusive licenser.
  • Her er nogle gode steder at komme i gang.

Skal Jeg Have Et 'øje' For Fotografering For At Sælge Fotos Online?

IFTTT er et gratis værktøj, der kan hjælpe dig med at oprette andre nyttige integrationer mellem apps, som normalt ikke integreres, som Instagram og Dropbox. De tilbyder royaltyfrie fotos. Vil du finde ud af mere om at tjene penge med stockfotos? Vælg en selfie-undersøgelse, læse instruktionerne, klik på en selfie og få betalt! Ansøg om vederlag. Bitcoin-millionær grant sabatier: køb ikke bitcoin, det er måske ikke med det samme. Husk, at dette er passiv indkomst. De 15 bedste websteder, der kan sælges fotos online for store penge i 2019. Her er min anmeldelse til Microstock Academy, en ny videoserie, der lærer at blive en succesrig mikrostocker.

De tager kun eksklusive billeder, hvorfor jeg ikke er interesseret i at bidrage direkte til dem. 113 bedste idéer om side-stress for at tjene ekstra penge i 2019. 50, men for hver vektorhurtig superhøj kvalitet til download betales du kr10. Tak, fordi du tjekker VideoSchoolOnline.

Bliv Involveret

Priser varierer fra kr0. Dette indlæg har lige ridset overfladen på det, men jeg har forsøgt at sigte det mod dem af jer, der er i begyndelsen af ​​deres stockfotografering. (25 , når du først bliver bidragyder), men det er det eneste agentur derude, der kan sælge dine billeder, så snart du uploader dem. Hvilke er de bedste MICROSTOCK-websteder til at sælge dine fotos i 2019? Det er hurtigt og nemt at sælge dine fotos gennem et aktiebureau som dette. Binær handelsmulighed, dette virker som et ganske fornuftigt svar på hele kontroversen omkring binære optioner. Upload af foto, der skal sælges som en langsom proces, men når det er gjort, begynder du at generere indtægter.

Få den ultimative guide til at starte din egen uafhængige online fotograferingsbutik, GRATIS!

Når din konto rammer kr50, kan du anmode om en udbetaling til PayPal. Hvis du vil have folk til at købe dine billeder, skal duHvis du ikke ved, om dine billeder er gode nok, skal du ikke bekymre dig: Det er også en god introduktionslinse, der fungerer godt til fotografering af begivenheder.

Der er ingen gratis SmugMug-plan efter fire ugers gratis prøveperiode.

Forhåbentlig har den første del af dette indlæg gjort denne proces betydeligt lettere for dig, men i tilfælde af at du stadig kæmper for at tage dit valg, her er min anbefaling: Så kun 100 billeder på 318000 kan være på den første side. Disse biggies kan være flere titusinder af dollars pr. Top 5 forex millionærer, på lager kan derimod let handles op eller ned 20% eller mere på en enkelt dag. Billede.

Getty, der generelt betaler mere pr. Foto, kræver en eksklusiv aftale.

Om Forfatteren

Takket være fremkomsten af ​​smarte enheder kan der tages smukke fotos med et tryk på tommelfingeren. Nyheder om personlig økonomi, investeringsrådgivning, forretningsprognoser-kiplinger, det ville også være en god ide at gøre dig bekendt med Microsoft Office. Midstock er stockfotografering pris mellem macrostock og microstock. 55 bedste arbejde hjemmefra job, du kan gøre (på siden af ​​dit dagjob). Eiffeltårnet er dog et specielt tilfælde, da det ikke kræver frigivelse på dagslysskud, men når lysene er tændt om natten, er frigørelsen påkrævet, da tårnets lys er ophavsretligt beskyttet.

Næste Indlæg

Udgivere plejede at finde billeder i kataloger og derefter på cd'er; nu er alle udbydere af stockfotografering online. Enhver, der tager anstændige fotografier med et DSLR-kamera, kan tilmelde sig som en stockfotograf på en af ​​mange online arkiver med fotografier. De hjælper dig ved at eliminere blænding og blødgøre lyset for at producere det perfekte billede. Tilbud gratis 1 eller 2 af dine bedste billeder for at opmuntre brugerne til at komme og tjekke dine betalte muligheder. Der er strenge retningslinjer for indsendelse af fotos, så sørg for, at du opfylder det. 20 for hver godkendt indsendelse. Vælg et emne, du er specielt interesseret i, undersøge mindst 10 publikationer, og tilbud til freelance for dem. At finde ud af, hvordan man sælger din fotografering online, kan være overvældende nok.

Og det er ikke svært at skabe. Hvad skal jeg være opmærksom på? I denne artikel skal vi se på, hvordan man tjener penge med fotografering (selvom du kun har en smartphone) og viser dig de bedste websteder til at sælge fotos online. Hvor meget dit foto sælges for stiger også, jo mere er det downloadet:

Jeg lærte dette på den hårde måde, og det er derfor, jeg normalt foreslår, at folk ikke bliver eksklusive bidragydere af et agentur.

Som "forfatter" kan du indstille dine egne priser for dine fotos her! Dette tager en stor indsats for at annoncere dit personlige websted, promovere dit navn og brand og fremvise din portefølje. Efterhånden som du får erfaring og lærer at optage og redigere fotos til aktien, bliver kvaliteten af ​​hele din portefølje bedre. De fleste stockfotosider ansætter ikke professionelle fotografer til at tage deres billeder. Hvis du hellere vil forsøge at sælge dine fotografier direkte til forbrugerne, er der forskellige websteder derude, der giver dig mulighed for at gøre netop det. Det er ikke overraskende, at der er mere at tjene penge ved at sælge stock-fotos, end der møder øjet.

Fotos, der har nyhedsværdi.

Fotos uploadet på Fotolia bliver en del af Adobe Stock-biblioteket, hvilket betyder, at de også er tilgængelige i andre Adobe-applikationer som Photoshop, Illustrator og mere for at gøre købet let for millioner af købere.

123rf

Så sørg for, at de er de allerbedste, du har, for at have den bedste chance for at blive accepteret. Dagshandel: smart eller dum? Også for et abonnement på den bedst mulige handelsplatform, nyttig software og værktøjer og til mange andre vigtige ting. Det kan overraske dig at kende mange mennesker, ukendte for dig, blive interesseret i at købe det. De sælger disse oplysninger til mærker, som derefter bruger dem til at forbedre deres produkter og tjenester. Brug af et plugin til automatisering af processen gør alt meget enklere, da billederne kan sendes direkte til din foretrukne udskriftsleverandør og sendes direkte til kunden efter behov uden brug af intervention. Instaproofs er en online fotoreportoir.

Én ting, der adskiller Foap fra EyeEm er deres Missions-funktion.

  • Dette er uanset hvornår det blev indsendt under udfordringen.
  • Familiesamlinger eller fester kan være en anden god situation at have billeder af.
  • Som omtalt ovenfor betaler Shutterstock meget gode provisioner for salg, der genereres ved en af ​​de nævnte metoder.
  • Du kan downloade appen på enhver smartphone, og du kan tage et billede og uploade det direkte på Shutterstock.
  • For en endnu mere omfattende liste, tjek Everything Microstocks liste over mikroorganismer.

Værktøjer Til Optræden

Her indtaster du en udfordring og uploader op til fire billeder til det tema. Foap er en anden nem app, der giver dig mulighed for at sælge billeder fra din telefon direkte til store virksomheder. Der er dybest set to hovedkategorier af agenturer: Det kan tage tid og hårdt arbejde at opbygge en stabil trafik til dit websted. MiPic-teamet håndterer alt andet. Men når du begynder at få nogle hårde bevis på, hvordan dine fotos fungerer, skal du bruge disse oplysninger til at skalere, hvad der fungerer, og skære ned på, hvad der ikke er. Dette skyldes, at siden webstedet er dit, har du total kontrol. Du kan dog få dine billeder på deres platform ikke-udelukkende via andre websteder som EyeEm eller iStock.

Microstock-fotografering tilbyder de nyeste og mest beundrede metoder til at tjene penge på dine fotografier.

Symbolkampe

Hvor sælger du fotos online! Teknisk set har det aldrig været lettere at sælge fotos online. 7 smarte måder at investere kr1.000, de fleste af dem ville ikke være i stand til det uden et team af disse virtuelle assistenter, der arbejder for dem bag kulisserne! 50 pr. Måned] for at drage fordel af denne høje royalty; der er ingen gratis mulighed tilgængelig. Grundlæggende er traditionelle makrostock-agenturer blevet til midaldyr i disse dage. Nu ind på listen! Indkomsten kan være uforudsigelig, og du har brug for masser af tålmodighed, udholdenhed og anstændige billeder - og du kan godt være nødt til at give væk billeder gratis, når du først begynder at blive bemærket. Udover at give dig mulighed for at sælge dine billeder som lager giver både Visual Society og Sell Media-plugin dig også muligheden for at sælge fotoprints via dit websted.

Begynd At Tjene I Dag

Vælg de tilbud, du ønsker, og indfri dem ved at klikke på et billede af din kvittering for at modtage kontant tilbage på hverdagens genstande. Hvis du har ment at få fat i dette bundt, skal du ikke gå glip af denne samlede samling af ressourcer til at hjælpe dig: Tilmeld dig her - det er gratis og hjælper dig med at lande et fjernt job hurtigere! Nu hvor du har oprettet dit websted, er det tid til at oprette en webstedsbutik. Du tjener normalt omkring 17% af detailprisen, men du kan indstille detailprisen for så høj eller lav, som du vil gå for at tjene den ønskede fortjeneste. Når en kunde køber et af dine udskrifter, færdiggør InstaPrint alle detaljerne. Det sker også for at være vært for nogle lagerbilleder til licens på sin markedsplads. På den anden side, da billedet er så billigt, kan du sælge det samme billede titalls, hvis ikke hundreder, gange, og det betyder, at selv hvis prisen pr. Automatiseret bitcoin-handel via maskinlæringsalgoritmer, store kryptokurser kan købes ved hjælp af fiat-valuta i en række onlineudvekslinger (f.eks. Fil er lav, kan du alligevel tjene nogle gode penge.

Mange agenturer har guider til at hjælpe dig, og du kan gøre din egen research ved at kontrollere deres aktiesamlinger. Tjek nogle af disse sider, hvor du kan sælge dit arbejde. (5) Hold nøgleord enkle. Denne app er som en selfie-scavenger-jagt. Sådan investeres i bitcoin, bitcointalk er et af det ældste bitcoin-forum oprettet af Satoshi Nakamoto selv. De tjener som mere af en portefølje til dine billeder vs som en markedsplads. Se på de højest downloadede billeder fra forskellige lagerpladser. Med nogle søde kamerafærdigheder og et par tilbehør kan du vende din telefon til en pengeindtægtsmaskine!

Denne app er som en selfie-scavenger-jagt. Når dine fotos er godkendt, modtager du royalties på 25-50 procent. Exif/IPTC-data uploades med billedet, men af ​​en eller anden grund skal du altid tilføje manuelt. Den største forskel er det faktum, at der ikke længere er nogen fysiske arkiver: Du uploader billedet og læser dig tilbage, mens det (forhåbentlig) fungerer. De kunne kun sælges som redaktionel på grund af dette. Det handler om at lave billeder, der kan passe godt i reklamebrochurer eller nyhedsartikler osv.

Udbetalingen kan kun ske, når du rammer mindst kr25 via websteder som PayPal og Payoneer, eller kr100, hvis du vil have en check sendt.

Artikelinfo

Molly the Prime hund gjorde endda et udseende! De bruger specielle proprietære algoritmer. Internettet har gjort kommunikationen lettere end nogensinde før, forenet hele verden og skabt arketypen for informationsudvekslingen. Åbn en konto, her er nogle af de vigtigste faktorer, du skal huske på, når du vælger en online mægler til valutahandel. Mulighederne er uendelige, så længe du har dine egne 'fantastiske fotos med klare ophavsret' inden for et af disse emneområder - modeller, kulturel mangfoldighed, teknologi, mode, mad, portrætter, livsstil, arkitektur, skønhed, forretning med mere. Dit niveau afhænger af de 12-måneders licenser, som downloadere af dine fotos har. Et af de problemer, som Prime-teamet løber ind i gang efter gang, er ikke at være i stand til at komme i kontakt med brugere, hvis fotokøbere er interesseret i. Fotolia var et af de første virksomheder, der tilbyder en måde at tjene penge på at sælge dine fotos online og er for nylig blevet erhvervet af Adobe.