Fidelity Investments Review 2019: Fordele, ulemper og hvordan det sammenlignes

Avancerede forhandlere er i stand til at få et godt ben på konkurrencen med et udvalg af fantastiske funktioner såsom valgmuligheder for screening, tilpasset kortlægning og strategisscannere. Smart prognoseværktøjer: Deres forskelle og fordele er et spørgsmål om grader, så bare sørg for at vide, hvilken slags erhvervsdrivende du vil være, inden du vælger. Men det er fire andre investeringsstyringstjenester, der giver praktisk forvaltning for investorer med porteføljer på helt op til kr50.000. Produktet er som annonceret: Aktier/ETF-handelsgebyrer: Læs om din stats skattemæssige retningslinjer, eller besøg en revisor for at finde ud af, hvordan dine kapitalgevinster eller -tab kan påvirke din indkomstskat. Disse personer blev bedt om at navngive og bedømme deres primære online mægler.

Flere aktive erhvervsdrivende (dem, der foretager mindst 30 handler pr. Kvartal eller opretholder en daglig saldo på kr100.000), får en rabat: For begyndere tilbyder Wealthfront problemfri, automatiseret investeringsstyring og økonomisk planlægning uden ekstra omkostninger (eller indsats) for dig. 34 kreative måder at tjene penge online i 2019. Handel minimum.

Fidelity og ORC International er ikke tilknyttet.

95 for op til 999.999 aktier pr. Forex mæglere med ninjatrader platform 2019, brugere af NinjaTrader-platformen fik adgang til FX-markedet direkte gennem en NinjaTrader Brokerage-handelskonto. Handel, skønt ordrer på 10.000 eller flere aktier eller mere end kr500.000 muligvis er berettiget til særlig prisfastsættelse. Denne service er netop det, navnet antyder. Fem grunde til, at TD Ameritrade skiller sig ud: Vores partnere kompenserer os gennem betalt reklame. Deres robo-rådgiver, kaldet Fidelity GO, investerer i både gensidige fonde og ETF'er (mange robo-rådgivere investerer kun i ETF'er).

BlackRock og iShares er registrerede varemærker tilhørende BlackRock Inc. Magnum-optioner lukket i storbritannien efter undersøgelse i kr750.000-svig, hvad synes du om Magnum Options? Før du handler med optioner, skal du læse. Den krævede minimumssaldo er kr100.000, og det årlige gebyr er 0.

 • Det er fantastisk.
 • Fidelity bruger noget, det kalder en "kerneposition" til at gemme dine uinvesterede kontanter eller nyligt solgte værdipapirer.
 • Mens handelsgebyrer er lidt højere hos TD Ameritrade, finder du værdifulde funktioner, der kan være værd at den ekstra udgift.
 • Vi modtager muligvis provision fra køb foretaget efter at vi har besøgt links inden for vores indhold.
 • 37% - ikke for lurvet!
 • Besøg siden Kontakt os på Fidelity-webstedet for at chatte med den virtuelle assistent.

Media & Live-programmer

Fidelity giver mulighed for at fokusere på investering i specifikke aktivklasser og markedssegmenter. 15%, baseret på størrelsen på din konto. Min kone og jeg har personligt brugt programmet, siden det blev lanceret i 2019, og jeg har endnu ikke betalt for en enkelt aktiehandel. Der er ingen installationsafgift, og der er heller ikke et årligt gebyr.

Alligevel er det stadig svært at beslutte, hvilken mægler der skal bruges. Der er også over 180 filialer i hele USA for kunder, der har brug for en mursten og mørtel placering og ansigt til ansigt interaktion. Besøg siden Kontakt os på Fidelity-webstedet, eller log ind på din konto for at sende en sikker e-mail. Med hensyn til omkostningsbesparelser er de typiske udgifter til en indeksfond som dem, der tilbydes af Vanguard eller Fidelity, i 0. 65 pr. Kontrakt Minimumsbeløb til åbning af ny konto:

(Ameritrades platform er svært at glemme, det er helt sikkert) men det har stadig gode funktioner, inklusive fantastisk kortlægning. Fidelity's politik om ikke løbende gebyrer for IRA'er er temmelig generøs. Dette giver brugerne muligheder for at arbejde online eller personligt afhængigt af præference. Læs prospektet omhyggeligt, før du investerer.

Yderligere oplysninger om kilder, beløb og kompensationsbetingelser findes i ETF's prospekt og relaterede dokumenter.

Kom Igang

Dette vil hjælpe med at reducere vores risiko for enhver enkelt bestand eller gruppe af aktier. Ud over provisioner er der andre udgifter, der skal tages med i, såsom skattemæssige konsekvenser. Med sine kr0-procentsatser for handel med aktier og optioner vil investorer, der har tidligere markedserfaring, finde sig hjemme. Handel med succes er meget lettere, når investorer har store værktøjer til rådighed. Tilsvarende tiltrækker brug af Fidelity Investments-handelsværktøjer ingen gebyrer og kræver heller ikke noget handelsminimum. Læs denne vejledning for at forstå ordreudførelse. Selvom Fidelitys websted er let at bruge, kan muligheden for at droppe ind på en mursten og mørtel placering være mere attraktiv for nogle investorer end at vade gennem Fidelitys websted.

Strategi SEEK, også på Power E * TRADE, er et visuelt værktøj, der hjælper kunder med at finde handelsmuligheder, startende med markedsudsigter, og hvor meget du vil investere. Læs vores sammenligningstabel nedenfor. Binary options day trading, nye handlende handler alt for mange handler, lad følelser kontrollere deres handel og har ikke selvkontrol til at holde sig ude af handler med lav procentdel, som de ved har en lille chance for at tjene dem penge. Evaluer dine investeringsideer ved hjælp af det nøjagtighedsvægtede Equity Summary Score leveret af StarMine.

Find ud af, hvilken der er din bedste match. Det betyder også, at du fordoble dine forventede tab. Denne type konto fungerer godt for folk, der ikke har en stor nok portefølje til at retfærdiggøre administreret service, men har tid og mulighed for at vælge deres egne aktier og den passende porteføljemix. Hvilken kategori der bedst beskriver dig, vil i vid udstrækning bestemme, hvilken platform du skal vælge. Schwab-mæglerkontos online-applikationer, der har afkrydsningsfeltet "Schwab Trading Services", vil automatisk blive tilmeldt. Mæglerfirmaet, der har næsten 18 millioner konti, hævder, at det nu tilbyder de laveste priser blandt sine største detailkonkurrenter. Høje marginalrater. Tabellen herunder inkluderer data om flow for alle U.

 • 95, hvis du sælger inden for 30 dage efter køb af ETF-aktier.
 • Jeg administrerer kontoen og undersøger, køber og sælger alle mine egne aktier.
 • Kontoejere skal opretholde en minimum kontosaldo på kr50.000 nye nettoaktiver til dette gratis handelstilbud.
 • 95 pr. Aktie og ETF-handel.
 • Marginalhandel medfører større risiko, herunder, men ikke begrænset til, risiko for tab og forekomst af marginrentegæld og er ikke egnet for alle investorer.
 • Det satser på succes senere, når det presser konkurrencen ud.

Hvem Skal Bruge Troskab?

Fra streaming-tilbud i realtid til sidste salgsticket, scannere af kvalitet, mobile apper til handel og citater på niveau II for at nævne nogle få. Amazon.it: sådan dages handel med en levevej: en begyndervejledning til handelsværktøjer og taktik, pengehåndtering, disciplin og handelspsykologi. Fidelity tilbyder seks porteføljer til egenkapital, fast indkomst og diversificeret investering, så du kan fokusere på specifikke aktivklasser eller markedssegmenter. Gensidige fonde er en vigtig del af de fleste erhvervsdrivendes investeringsporteføljer, og Fidelity tilbyder over 6.200 midler uden belastning, hvilket er mere end de over 4.400 leveret af E-Trade.

Troskab

Bemærk, at nedenstående tabel kun indeholder begrænsede tekniske indikatorer; Klik på linket "Vis" i kolonnen helt til højre for hver ETF for at se en udvidet visning af produktets tekniske detaljer. E * TRADE's standardsats på kr6. Der er en række Fidelity Investments-kontoindstillinger på platformen. Mulige ulemper Potentielt højere indgangspunkt Vi fandt, at Fidelity var lidt forvirrende, når det gjaldt prisfastsættelse (trods dens krav om ligefrem prisfastsættelse). Heldigvis er der en række gode udbydere derude, der passer til dine personlige Roth IRA-mål. Resultaterne for alle tre rapporter var baseret på at have det højeste kundeoplevelsesindeks inden for de kategorier, der udarbejdede undersøgelserne, som scoret af mere end 4.752 investorer af IBD og dets pollingpartner, TechnoMetrica Market Intelligence. 3 Sammenligning af Kommissionen baseret på offentliggjorte webstedskommissionsplaner for detailkonti pr. 2/2/2019 for E * Trade, Schwab og TD Ameritrade til online U. E * TRADE lyser for sin Power E * TRADE-platform til optionshandel sammen med sine mobile apps.

Tjek for eksempel "sektorinvestering" på https:

Der er nogle gebyrer forbundet med denne mulighed, herunder en 0. Optionskæder giver mulighed for handel med derivater og kortlægning er ganske avanceret til en mobilapp. Administreret af Fidelity-tilknyttet, Strategic Advisors, Inc, har du en aktivt administreret, personlig portefølje. Dette er en af ​​de meget laveste handelsgebyrstrukturer i branchen, og forklarer sandsynligvis hvorfor Vanguard har mere end dobbelt så meget i klientaktiver som Fidelity. Fidelity rangeres i top fem i 9 ud af 11 kategorier - mere end nogen anden konkurrent. Der er et tillægsreguleringsgebyr fra kr0. Understøttende dokumentation for eventuelle krav, hvis relevant, vil blive leveret efter anmodning.

Let udbytte reinvestering: Investorer besluttede, at hvis en aktivt forvaltet fond ikke ville beskytte dem under et nedsat marked, så kan de lige så godt flytte aktiver til indeksfondene med lavere gebyr. Vil det være Vanguard eller Fidelity? Hvis du har brug for at komme i kontakt med Fidelity kundeservice, er repræsentanter tilgængelige 24/7:

Symbol Starter Med

Vi tilbyder også lave provisioner og gebyrer for obligationer, optioner og margin. Robo-revolutionen: Finansiering skal komme fra en ekstern, ikke-fortrolig kilde via enhver standard monetær overførselsmetode (en standardoverførsel af formularer, check, elektronisk pengeoverførsel, ADM-indbetaling osv.) TradeKing, et online mæglerfirma, der blev købt af Ally sidste år, opkræver kr4. TD Ameritrade har ikke et kontominimum, men det opkræver kr6.

Minimum indrømmelser på kr19.

Ved logon udføres en risikovurdering. Jeg har sendt krævede blanketter utallige gange (mindst 5) for at starte min pension. Provisioner og gebyrer, kundeservice, platforme og værktøjer, forskning, brugervenlighed, udbydelse af investeringer, uddannelse, mobil handel og bankvirksomhed. Ja, det er en billion med et T. 800-343-3548 E-mail: Salgsordrer er underlagt et aktivitetsvurderingsgebyr (fra kr0. )For at vi kan investere dine penge i henhold til den investeringsstrategi, du har valgt, skal din kontosaldo være mindst kr10.

Men for at gøre det til en topapp, skal det have en fantastisk app, og Fidelity gør det. Men med deres NUL-midler, der er helt nye, er der ingen track record for at kontrollere denne påstand dobbelt. Og mens gebyrerne er lidt højere - kr6. 101 bedste børskurser, nogensinde, for at gøre dig til en bedre erhvervsdrivende / investor. Automatiseret bitcoin-handel via maskinlæringsalgoritmer, 5 inden for deres gruppe) står vi tilbage med 38 tekniske funktioner til at tilføje vores observationsrum. Der er imidlertid skyndet, at andre mæglere konkurrerer med Vanguards lave omkostninger på det seneste, og det har bragt omkostningerne ned i hele sektoren. Fidelity opkræver kun kr4.

Hvad Med Gebyrer For Handel Med Aktier?

95 pr. Hvordan handler en aktiehandel? aktiespecifik peer-gruppeanalyse og dens anvendelse på porteføljens likviditet. Handel for 0 til 29 handler pr. Kvartal og kr4. Disse rapporter kan eksporteres som et regneark eller som et billede. På det punkt siger Alec Lucas, senioranalytiker i Morningstars lederforskningsteam, der dækker Vanguard, at virksomheden har en "paternalistisk stribe", og det vil ikke tilbyde nogle produkter. Treasury-køb handles med en Fidelity-repræsentant, et fast gebyr på kr19.

Mere end 3.000 gensidige fonde, som du kan købe og sælge uden at betale et transaktionsgebyr. For sine transaktionsafgiftsfonde opkræver det imidlertid mere, end du sandsynligvis forventer: Investorer bør henvise til denne fonds aktuelle prospekt for detaljer. Flytningen ødelægger Vanguards årtier lange position som den billigste udbyder af indeksfonde. 5 mia. Under forvaltning. 03 Bedst til gratis handler: De citerede data er gennemsnit for markedsordrer på 500-1.999 aktier i S&P 500® aktier i det foregående kvartal. 15 for et års værdi af handel.

 • Når det er gjort, skal du gå videre til det rigtige trin.
 • Men de fleste mæglere opkræver dig for at købe og sælge ETF'er.
 • De bruger dog skattefordeling.

Alternativ

Vanguard har et minimum på kr0-konto, og fondsminimum starter ved kr1.000, skønt mange rammer kr3.000. Selvfølgelig kan store virksomheder som dette ofte glemme den lille fyr. Kundeservice er de første to ord ved siden af ​​Fidelitys logo, når du logger ind på webstedet. Derfor er redaktionelle udtalelser alene vores og er ikke tidligere blevet gennemgået, godkendt eller godkendt af inkluderede annoncører. 15 bedste job hjemmefra i 2019, der betaler godt! Hvordan sammenlignes det med Scottrade? Power 2019 Selvstyret investertilfredshed Undersøgelse af investorers tilfredshed, der bruger selvstyrede investeringsselskaber. Kundesupport er også tilgængelig via telefon 24/7 for at håndtere Fidelity Investments klager og forespørgsler. For TD Ameritrade:

 • Kommission-frie handler skal udpeges til den ene konto, der modtager de kvalificerende aktiver eller beløb, og er begrænset til online indenlandske aktier og optioner.
 • Ændrer gebyret afhængigt af ordretypen eller størrelsen på ordren?
 • I løbet af 2019 hævede husstanden, der er kendt for sine investeringsfonde, de konkurrencedygtige prisfastsættelser ved at lancere fire indeksfonde, der ikke opkræver administrationsgebyrer.

Bedste Aktiemæglersammendrag

Hver E * TRADE-platform har sin egen mobilapp. 15 bedste apps til aktiemarked i indien, få adgang til dets overkommelige uddannelseskurser og lær alt om investering. På den anden side er Fidelity bedre egnet til aktive investorer. Desktop ser ud til at være mere magtfuldt - negere ethvert håb om en virkelig mobil-første tilbyder Graham Rapier/Business Insider Det er adgang til via den samme login-side som en Chase-kontrol eller opsparingskonto, og har mange flere muligheder end mobilappen, herunder denne handy oversigt over aktivallokering og kontosaldo. Der er virkelig en app til alt, inklusive administration af din Vanguard-konto.

En mægler er kun så god som sine fonde 'ROI, sandt, men hvis den har en temmelig fantastisk handelsplatform, ja, er det noget værd, ikke?

I tilfælde af at du spekulerer på, om Fidelity-investeringer er reguleret, vil du være glad for at vide, at det faktisk er. Og med potentialet for et så højt kontominimum er der virkelig ingen måde for begyndere at lette på handel. Med appen kan du også foretage grænseordrer og stoppe tabsordrer. Gebyret kan ændres. På alle tre platforme finder du en allestedsnærværende handelsbillet med streaming af realtidsdata. Besøg din lokale filial for at tale med en repræsentant og finde ud af, hvordan du kommer i gang. Det er let at se, hvordan dette kan fungere for at se en oversigt over hele din portefølje. Ingen virtuel handel Fidelity har niveauer af uddannelsesressourcer, der er udpeget som begynder, mellemliggende og avanceret for at komme i gang.

Husk også på en risiko:

Jeg tog det nye mæglerudbud til et spin for at se, hvordan det sammenlignet med andre platforme - og resultaterne ser ikke godt ud for JPMorgan, da det forsøger at konkurrere med de indgribende, digitalt indfødte konkurrenter. Bedste online handelsplatforme til dagshandel, men er dagshandel en god idé? Option handel medfører betydelig risiko og er ikke passende for alle investorer. Mægleren vurderer ikke gebyrer for inaktivitet, og der er intet minimumskrav til balance.

Relaterede Nyheder

Mægleren giver ikke afkald på dette minimum med gentagne investeringer, men tilbyder nogle lavere minimumsbeløb for nogle konti, som f.eks. Bedste online aktiemæglere (og kampagner) oktober 2019, husk dog, at en forex demo-konto vs live real-time-handel vil give nogle udfordringer. Uddannelsesopsparingskonti. Hvis du ønsker noget mere sofistikeret, er provisioner på online-handler kun kr6. Undersøgelsen sammenlignede onlineobligationspriser for over 20.000 kommunale og virksomheds beholdningskampe mellem 2. september og 6. oktober 2019. Mens E-Trade PRO er en perfekt beundringsværdig handelsplatform, er buy-in bare lidt for rig for mange menneskers blod, medmindre de er dedikerede investorer. Visse konti kræver muligvis en minimumsåbning på kr2.500.

Begge tilbyder mæglerkonti og opsparingskonti for skattepligtige og skattemæssige beskyttede penge. 07 Bedst til belønning: Desværre har du ikke evnen til at teste dine strategier med virtuel handel.

I modsætning til gensidige fonde købes og sælges ETF-aktier til markedspris, som kan være højere eller lavere end deres NAV, og indløses ikke individuelt fra fonden. 95 for aktiehandelsgebyrer på en detailkonto, og der er ingen kontominimums. ETF'er er underlagt administrationsgebyrer og andre udgifter. Her er en liste over handel med gebyrer for trofaste investeringer: Det er temmelig surrealistisk at skrive, men Vanguard har faktisk ikke de billigste gebyrer mere. 95 den 3. februar. Kampagnen er ikke tilgængelig for følgende kontotyper/produkter: Deres app er den reneste og nemmeste at bruge af alle de investeringsapps, vi har testet.

OptionsHouse Review: Let at bruge handelsmuligheder

Det samme gælder futures og forex trading, da Fidelity ikke tilbyder noget. De leverer et ret revolutionerende værktøj/investeringsapp, der giver dig mulighed for at opsætte en portefølje og investere i den (korrekt tildelt) gratis. 95 gebyr pr. Provision for aktier og optioner (for handel med optioner, ekstra kr0. )For at se stjernevurderinger, resume, skærmbilleder og mere for disse mæglere, se vores værktøj til sammenligning af aktiemæglere. Nulkonto og minimumskontogebyrer gælder kun for detailmæglerkonti. Stadig er det et praktisk sted at administrere dine investeringer ved siden af ​​en kontrol-, debet- eller kreditkonto i stedet for at migrere mellem websteder eller apps. Fidelity forbeholder sig retten til at ændre disse vilkår og betingelser eller afslutte dette tilbud til enhver tid.

Følgende tabel indeholder visse skatteoplysninger for alle ETF'er, der er opført på U. Honeyminer, de fleste universiteter har en ikke-opfordringspolitik, der forhindrer studerende i at udføre forretning ud af deres sovesale, som kunne strækkes til at gælde for dette scenarie, men Sellars mener ikke, at universiteterne har et stærkt incitament til at slå sig sammen. Tolv ETF'er kan handles døgnet rundt i løbet af ugen. Vanguard klassificerer klienter efter størrelsen på deres konti.

Værdipapirudlån til Fidelity

Fidelity tilbyder mere end 90 provisionfrie ETF'er. Online-rådgiveren bygger porteføljer på klient-for-klient-basis - selvom den naturligvis bruger mest Vanguard-midler - og giver investorer adgang til et team af finansielle rådgivere. Aktiehandelsstrategidag eller swing trading.pdf, en lang Condor har et komplekst overskud / tab, især inden udløbet. Det er mange gange større end Bedring, der kun har kr14. 30% som et årligt administrationsgebyr på toppen af ​​investeringsudgifter.

Udnyt bestandsskærmstrategier fra uafhængige tredjepartseksperter til forskning i aktier, ETF'er og optioner, eller opret dine egne skærme ved hjælp af over 140 tilpassede filtre. Minimum indbetaling for Fidelity: Vores valg til den bedste Roth IRA samlet er TD Ameritrade. 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, er det dybest set umuligt at argumentere for, at Fidelity ikke er tilgængelig for sine kunder.

Fidelitys screeningsværktøjer kan bruges til at indsnævre dine investeringsvalg på tværs af en lang række aktivklasser, inklusive aktier, ETF'er, optioner, gensidige fonde og fast indkomst. I slutningen af ​​dagen tilbyder begge mæglervirksomheder adskillige fordele, men Fidelity er bedst for erfarne erhvervsdrivende, mens begyndere kan have en lettere tid med Schwab. Bedste dagshandel chatrum i 2019, når det kommer til priserne på Warrior-handelschatrummet, er der 3 prisbånd; månedligt medlemskab koster dig $ 199, kvartalsvis medlemskab koster dig $ 149 / måned og årligt medlemskab koster dig $ 75 / måned. Forhandlere skal igen opfylde kravet til over 36 og også have et minimum på kr25.000 i aktiver. Vanguard distribuerer alle deres fortjeneste til værdipapirudlån tilbage til aktionærerne. 11 legitime arbejdspladser fra hjemmet for 2019, nedenfor er nogle websteder og virksomheder, som vi har bestemt os for at være legitime. Interview blev afholdt den 16.-28. April 2019. Salgsordrer er underlagt et aktivitetsvurderingsgebyr (fra kr0. )Investering er risikabelt. Ja, det er et nul.

Både e-handel og fidelityinvesteringer lægger et skarpt fokus på at give forskellige handelsklasser til deres handlende at arbejde med.

Investeringsværktøjer & Forskning

65 mere pr. Obligation. De dybe nedskæringer intensiverede en allerede hård konkurrence om lavere gebyrer i investeringsbranchen, og aktierne i Schwab og flere andre mæglervirksomheder faldt, da markederne vejer potentialet for overskud, der ville blive anstrengt med rabatter. Spændingen mellem disse to starter for de investorer, der søger at sammenligne gensidige fonde, gebyrer, kontominimums og investeringstilbud. Naturligvis er enhver investering i en ikke-pensionskonto underlagt skatter, hver gang du sælger til en højere pris, end du har købt (kapitalgevinster) eller modtager renteindtægter (udbytteskatter). Fidelity tilbyder også en lang liste over telefonnumre til kunder, der rejser uden for U. Fidelity er en af ​​de bedste aktiemæglere for handlende i alle erfaringsniveauer. Det årlige rådgivningsgebyr ligger mellem 0. Tilsvarende er hovedwebstedet for amerikanske indbyggere.

E-Trade's værktøj til allokering af aktiver inkluderer detaljerede, personaliserede moduler som My Virtual Advisor - som anbefaler aktivallokeringer baseret på, hvilken slags assistance du ønsker i din porteføljediversificering (baseret på dit risikoniveau, investeringsmål osv.) Det gør dette til en meget bedre aftale sammenlignet med virksomheder som Stash Invest. Tilføj Fidelitys fremragende kundeservice, og investorer har en mægler, der ikke er let at slå. Fidelitys vigtigste funktion er, at det giver de handlende mulighed for at handle internationalt og lade de handlende handle i 16 forskellige valutaer på 25 internationale markeder. 95 - en pris, der er konkurrencedygtig med Ally Invest og Charles Schwab.

For investorer med kr500.000 eller mere tilbyder de handelsgebyrer på kr2. På dette tidspunkt er det værd at bemærke, at 1.100 selskabsforskelle hovedsagelig inkluderer de mindste virksomheder. Høje gensidige fondsgebyrer og minimumsbeløb. For iShares ETF'er modtager Fidelity kompensation fra ETF sponsor og/eller dets tilknyttede selskaber i forbindelse med et eksklusivt langvarigt marketingprogram, der inkluderer promovering af iShares ETF'er og inkludering af iShares midler i visse FBS platforme og investeringsprogrammer. Hvis du leder efter den bedste IRA for begyndere, vil du have en enkel platform, der ikke opkræver meget.

Sundhed

Vanguard beholder ingen overskud, og traster i stedet al indtjening tilbage i fondene. Med en Schwab Roth IRA får du adgang til top-notch uddannelsesressourcer ud over 24/7 kundesupport. Bemærk, at markeringer og markdowns kan påvirke de samlede omkostninger ved transaktionen og det samlede eller "effektive" udbytte af din investering. 00% -sats til rådighed for overførsler over kr1.000.000. Det giver dig også mulighed for at udføre avancerede handler og udføre forskning på individuelle lagre. Begyndere skal slet ikke finde Fidelity skræmmende på grund af dens detaljerede websted og let at forstå indhold.